DKB

De Koffiebrandery geeft ruimte

Opening nieuwe Flexruimte

Waar zal ik vandaag gaan werken? Als loonslaaf is die vraag snel beantwoord, op dat suffe kantoor natuurlijk! Maar de ZZP’er kan iedere dag op een andere plek gaan werken. Een beetje somber? Dan heeft De Koffiebrandery een flexplek met vrolijke kleuren en leuke bureaugenoten. Druk en gestresst? Dan heeft De Koffiebrandery een afgesloten werkhok (een kantoor dus) met zo min mogelijk afleiding voor je.

De Koffiebrandery verhuurt per uur, per dag, per week en per maand en beschikt over een modern ingerichte ruimte met in hoogte verstelbaar bureau, een degelijke bureaustoel, internet en natuurlijk schenkt De Koffiebrandery koffie en voor wie dat wil zelfs thee.

Een maandabonnement is ook mogelijk. Bij het abonnement is inbegrepen het lidmaatschap van de netwerkclub Hét Zakelijk Netwerk, waarmee De Koffiebrandery zich nadrukkelijk wil onderscheiden. Want wie bij De Koffiebrandery al flex- en netwerkend zijn gedroomde zakenpartner treft, kan direct van de flexplekkenruimte doorschuiven naar een kantoor om daar samen het idee voor de nieuwe onderneming uit te werken.

Het delen van kennis, het netwerken en relaties opbouwen is de centrale gedachte van de huurders bij De Koffiebrandery. Loop eens binnen, onze receptioniste Claudia Verbakel heet u van harte welkom. Even bellen kan ook: 073-74.70.166 of e-mail receptie@koffiebrandery.nl

Claudia Verbakel heet u welkom

Contact

Daviottenweg 40 (kaart)
5222 BH  's-Hertogenbosch

T. 073 - 74.70.166 (9.00-17.00)
M. 06 - 53.81.82.44

E. receptie@koffiebrandery.nl